Billiga Solglasögon och glasögon

Frakt & Returer

Frakt & Retur

Internationell frakt tar vanligtvis inom 1 vecka. Ytterligare förseningar kan inträffa under månaderna www.bleuppind.se På grund av den höga efterfrågan och tunga lasten på posttjänsten och tullen. Inkluderar / mallar / c3q4kv2zr / är inte ansvarig för förlust eller skada på din beställning under transport. Detta ansvar överförs till dig så fort vi lämnar din beställning till rederiet.

Internationella order kan vara föremål för importskatter / avgifter. För information, vänligen kontakta din lokala tullmyndighet. Eventuella skatter är paketmottagarens ansvar och betalas inte av inkluderar / mallar / c3q4kv2zr /.

Internationella order kan vara föremål för importskatter / avgifter. För information, vänligen kontakta din lokala tullmyndighet. Eventuella skatter är paketmottagarens ansvar och betalas inte av vår hemsida.

Vi är en professionell online-återförsäljare, alla beställningar levereras rätt till din dörr. Se till att du är hemma när paketen anländer till dig.

Efter beställning, kolla din e-post för att läsa om orderbekräftelse, var god och följ även din order på nätet efter att vi skickat spårningsnummer för dina beställningar.

RETURSPOLITIK:

Vi är engagerade i din 100% tillfredsställelse.

Alla beställda föremål på vår sida ligger nära ordet "vad du ser på vår hemsida är vad du får i 7days".

Innan du åtnjuter enkel utbytes- och returpolicy, måste du kontakta oss för returleveransadress innan du skickar tillbaka varorna. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Alla returskor ska skickas till leveransadressen vi mailar till dig.

Alla beställda föremål är rätt artiklar du väljer här. Vi lovar dig om rätt orderpaket. Så om du returnerar rätt artiklar för återbetalning: Alla returnerade varor är föremål för en 25% återbetalningsavgift och $ 30 återbetalningsavgift. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte. Vi täcker inte fraktkostnaden för retur eller utbyte av rätt orderpaket, du ansvarar för fraktkostnaderna.

Byten:

Vi accepterar utbyten för en annan storlek eller färg inom 30 dagar efter det ursprungliga beställningsdatumet.

Vänligen kontakta oss med ditt Order ID och spårningsnummer för din order. Om du vill byta ut varor för en annan stil, måste du returnera dina artiklar för återbetalning * (enligt returpolicy) och placera en ny order för den stil du föredrar.

Du måste kontakta oss innan du skickar objekten tillbaka. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returposten och för fraktkostnaderna för fraktkostnaderna för att skicka ut de bytte artiklarna till dig.

Postpunkten är att vi inte accepterar att skor används och till och med slitna.

Beställningsavbeställning:

Om du vill avbryta din beställning, måste du maila oss direkt. 25% avbokningsavgift gäller. Flertalet beställningar skickas inom 1-2 dagar från orderdatum. Skickade beställningar kan inte avbrytas.

FRÅGOR

Frågor angående vår Frakt och Returer, Sekretesspolicy eller annat policyrelaterat material kan riktas till vår supportpersonal genom att klicka på länken "Kontakta oss" i sidemenyn.

Back
Copyright ©2017 www.bleuppind.se Powered by Billiga Solglasögon. Glasögon online. Billiga Solglasögon och glasögon